2010. április 16., péntek

Szasztok!

Sziasztok!

Ez egy játék.

1.Írd le, hogy ki adta tovább a logót, és linkeld őt.
2. Ajánlj röviden (max. 3 mondatban) 3 számodra kedves könyvet
3. Add tovább minimum 1, legfeljebb 3 embernek, és figyeld, ki mit ajánl – talán így találsz magadnak újabb kedvenceket.

1. Gicus

2.
Stephiene Meyer: Pokoli bájészakák
Áll a bál, de para!Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények.Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy ma a Nagy Kaszás visz...

Darren Shan:
A 8 éves kisfiú, Daren Shan egy vámpír fogságába esik. A tanonca lesz miközben farkas falkától kezdve - a vérszipolyokat is megölik.

Hatty Potter: Varázslat. Én mindenkinak ajánlom. Nekem nagyon tetszett az összes része.

3.
Gicus
Anna
Kitti


Pár szót:
Az utóbbi edőben csak három mondat jár a fejemben: "Miért van ez?","Miért omlik össze minden amit eddig falépítettünk?","Mért bántok annyi mindenkit ezzel?"
Az utolsó egy hétben nem volt rész, amire egy magyarázat van: bennem egy világ dőlt össze.
A részt még nem tudom, hogy mikor rakom fel, de nyomós okom van rá, amit hamarosan egy történetben fogok leírni nektek. Vagyis pár oldalban.
Köszönöm Gicus, Anna és Kitti(L)

2010. április 11., vasárnap

Szólni szeretnénk, hogy mostanába egy személy lekoppintja a töriket!Mivel nem szeretnénk, hogy mással is ez történjen kérünk, hogy vigyázz!A következő nevű emberrel ne beszélj vagy próbáld meg elkerülni: Tami, VIVNem mondjuk, hogy mindenki koppint, de vigyázzatok!Könyörgünk ezt tegyétek ki és irjátok ki a blogotokra, hogy egyetértetek velünk abban, hogy ez undorító.Aki szórul-szóra másol az undorító!Léci írd ki a blogodra, hogy lássa a másoló, hogy mi segítjük egymást ellene!Könyörgünk segíts hogy senki más ne járjon úgy mint mi!Itt egy-két dolog amiről megismerhetitek!

Alice oldalát: boldogveg.blogspot.com
Erre másolta le: ennyitaboldogvegrol.blogspot.com
Ivi oldalát: feketeangyalsaga.blogspot.com
Erre másolta le: alkonyatmaskepp.blogspot.com
Kérjük ird ki a blogodra, hogy ezt nem tartod etikusnak, hogy érezze, hogy mi mind egy közösség vagyunk!